Pánský striptýz

Pánský striptýz vždy určitě potěší dámskou část publika. Velmi oblíben je právě na časté rozlučky se svobodou, kde určitě důkladně rozproudí celou společnost a dotyčná dáma bude mít milou vzpomínku. Naši striptéři za Vámi rádi kamkoliv přijedou ukázat svá těla a taneční show. Vůbec nevadí zda slavíte v restauraci,baru, firmě nebo doma. Také u mužů lze vybrat kostým a domluvit celý průběh vystoupení.

Americký striptýz je vhodný tam, kde by úplná nahota nebyla vhodná. Rozdíl mezi pánským kontaktním striptýzem je v tom, že striptér zůstává na konci svého vystoupení v tangách nabo boxerkách.

Lady´s party je určeno pro větší publikum. Jde o zhruba dvou hodinové show více striptérů včetně moderátora a soutěží. Přístup na něj mají pouze ženy a tak nic nebrání v tom, pořádně se odvázat.

Pánský striptýz trvá asi 12 - 15 minut.

// 24. 4. 2016 09:51:02

Představujeme Vám novou slečnu Ninu. Veškeré informace a fotky najdete v kategorii ženy....
// 22. 1. 2014 13:20:27

Novou tvář agentury, velice milou, přirozeně hezkou a inteligentní studentku Moly najdete zde v novinkách a více podrobností o ní na našich stránkách ...
// 14. 8. 2011 22:56:13

Atraktivní hostesky dodají každému podniku profesionální ráz. Zajišťujeme řadu společenských akcí jako jsou plesy, rauty, sportovní utkání, vernisáže,...

vice

vice

vice